Om oss

Ansatte

Veterinær Margunn Tvedten
Margunn ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1992. Hun har etter dette jobbet i kombinert vererinærpraksis etterfulgt av 14 år ved Lørenskog Dyreklinikk som klinikkveterinær. Margunn har vært ansatt ved Brumunddal Dyreklinikk siden våren 2012. Våren 2014 ble hun daglig leder og medeier i klinikken. Hennes hovedinteresser innen smådyrmedisin er reproduksjon og atferd. Innen disse feltene har hun sin etterutdanning bla fra European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS). Margunn er godkjent av NKK for utstedelse av patellattest. Ved siden av jobben her ved dyreklinikken er Margunn oppdretter av Chesapeake Bay Retriever. Se hennes hjemmeside her: http://www.aquamanda.no/

Veterinær Birgitta Blohman
Birgitta er født og oppvokst i Sør-Tyskland. Hun ble utdannet i Berlin 1982-1988. Etter studiene tok hun en doktorgrad etterfulgt av master i tropisk veterinærmedisin. I fire år jobbet hun i kombinertpraksis i Tyskland før hun flyttet til Norge i 1996. I Norge har hun jobbet i kombinertpraksis i tillegg til å ha vært daglig leder her ved klinikken i mange år. Hun eier klinikken sammen med Eldrid H. Slotnæs og Margunn Tvedten og fungerer for tiden som styreleder. Birgitta interesserer seg spesielt for tenner hos hund, katt og hest. Birgitta er godkjent av NKK for utstedelse av patellattest. Hjemme har hun kattene Leo og Sara.

Veterinær Eldrid Hoel Slotnæs
Uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2000. Har siden hun var ferdigutdannet jobbet i kombinertpraksis, men den siste tiden hovedsaklig med produksjonsdyr. Av og til hjelper hun til på klinikken. Eldrid er medeier i klinikken sammen med Birgitta og Margunn. Eldrid driver oppdrett av shetlandsponnier og er stadig å se på ponniutstillinger med sine flotte ponnier.

Veterinær Tone Lille-Mæhlum
Tone ble uteksaminert fra Københavns Universitet januar 2012. Hun er små- og stordyrspraktiker, og begynte ved Brumunddal Dyreklinikk i april 2012. Tone er også utdannet dyrepleier ved Norges veterinærhøgskole (uteksaminert i 2006). Hjemme har hun en Flat Coated Retriver som kalles Oliver.

Veterinær Heidi Velten
Heidi begynte hos oss i august 2017. Veterinærutdanninen tok hun i Budapest og hun ble uteksaminert i juli 2017. Parallelt med studiene har hun skaffet seg litt erfaring på klinikk og foreløpig har hun ekstra interesse for indremedisin. Hjemme har Heidi hund og kanin.

Klinikkassistent Christina Sagen
Christina ble utdannet helsesekretær i 2008 og har siden jobbet som klinikkassistent på flere dyreklinikker i Mjøsområdet. Hun har jobbet hos oss siden mars 2011. Christina har vokst opp på gård med gris- og sauebesetning. På hjemgården har hun ei kaldblodshoppe som brukes til turridning. Christina er for tiden i permisjon.

Dyrepleier Guro Hansen
Guro gikk ut av dyrepleierstudiet ved Norges veterinærhøgskole i 1997. Hun har tidligere jobbet som dyrepleier ved Jessheim dyreklinikk og Norges veterinærhøskole. På Norges veterinærhøgskole jobbet hun på smådyrklinikken, hovedsaklig kirurgisk avdeling, og på hesteklinikken. I tillegg har hun også jobbet som avløser i grisebestninger, eggproduksjon og staller med trening/avl av hest. Guro ble ansatt hos oss fra 1. oktober 2012. Hjemme har hun hester, marsvin, høner og ei due. Hun driver oppdrett av marsvin og P.R.E. (Pura raza española) hester.

Dyrepleier Anne Lise Røgeberg

Anne Lise hadde sine praksisperioder her hos oss mens hun studerte til veterinærsygeplejerske ved Hansenberg skole i Kolding, Danmark. Hun har vokst opp med jakthunder og andre smådyr (marsvin, katt, undulat, kanin) hjemme. Februar 2016 var hun ferdig utdannet dyrepleier og ble fast ansatt hos oss.
Åpningstider:
Mandag og torsdag 09:00-18:00 Tirsdag, onsdag og fredag 09:00-16:00

Timebestilling på tlf 62 35 91 80

Vakt utenom åpningstid:
Mjøsvakta tlf: 82 09 01 90 På helligdager henviser vi til den kommunale veterinærvakta på tlf: 62 35 90 05